• sidebanner

Hvordan velge en produsent av melamin kryssfiner

 

Melamin kryssfinerer en ny type dekorasjonspanelmateriale.Det er for tiden veldig populært innen dekorasjon og er mye brukt i skap, garderober, panelmøbler, baderomsskap osv. Men mange forbrukere vet ikke hvordan de skal velge, så hvor finner man produsenter av melamin kryssfiner?Hvordan velge?La meg presentere det for deg nedenfor.

Det finnes mange melamin-kryssfinerprodusenter og merker på markedet, og kvaliteten varierer fra god til dårlig.Derfor må vi skille kvaliteten på melamin-kryssfinerprodukter og om det er flekker, bulker, buler eller overflatesprekker og skader på overflaten.Så er det den interne kjernematerialets kvalitet, som krever å kutte brettet for å observere.

Generelt sett er standard melamin kryssfiner fra produsenten laget av massivt tre.Under presseprosessen skjæres sømmene til det midterste treet veldig tett, og kutteoverflaten til melaminkryssfiner er flat og glatt.Graden av deformasjon av melamin kryssfiner reflekterer også produsentens prosessevner.Det er ingen grunn til at oppsprekking av brettet skal være et kvalitetsproblem.

Ulike produkter fra produsenter av melamin kryssfiner har forskjellige tettheter, forskjellige kvaliteter, og vektene deres vil også være forskjellige.Vekten av melamin kryssfiner må kontrolleres basert på faktiske forhold.Det betyr ikke at jo større vekt, jo bedre.Det må skilles nøye.

I tillegg er det også nødvendig å observere om tykkelsen på melamin kryssfiner er jevn.Du kan bruke standard papp for å måle den.Så lenge feilen ikke overstiger 20 ledninger, betyr det at den er kvalifisert;deretter, etter at melamin kryssfiner er gjort til møbler, fordi den må bære gjenstander, etter en periode kan du sjekke om den er bøyd eller deformert.

Valget av melamin kryssfinerprodusent er faktisk valget av produkter.Å kjøpe høykvalitets melamin kryssfiner vil spare mye trøbbel for senere bruk.Selvfølgelig er det også veldig viktig å velge en profesjonell, formell og pålitelig melamin kryssfinerprodusent.
?

微信图片_20230914153527


Innleggstid: 18. februar 2024